BLI AMBASSADÖR

Vi vill ha dig!

Sakligheter är en expansiv butikskedja och det händer ständigt något roligt hos oss. Vi gillar roliga saker till låga priser och erbjuder alltid fräscha saker inom hem, inredning och present. Vårt stora intresse för det vi säljer gillar vi att sprida likväl som vi gillar att visa upp vad vi erbjuder. Detta gör vi, förutom i butik och på vår e-handel, även flitigt i våra sociala kanaler. 

Vi jobbar väldigt aktivt med Facebook och Instagram. Det är viktigt för oss att sprida inspiration, tips och nyheter hur du kan göra ditt hem roligare, vilka presenter som är populära och vilken inredning som är hetast just nu. 

För att sprida vårt budskap vill vi ha dig som ambassadör! Vi letar efter nya Sakligheter-ambassadörer som vill vara med på vår resa. För att bli en ambassadör ska du gilla sociala medier samt ha ett aktivt Facebook- och/eller ett aktivt Instagram-konto. Du ska ha en kontinuerlig aktivitet och ett flöde som är positivt och som kan förknippas med Sakligheter.

Som ambassadör för Sakligheter är du med och sprider vårt koncept och budskap. Du får ta del av nyheter, roliga saker och massor av fräscha tips. Dessutom får du ta del av inredning och saker för hemmet. 

Låter detta intressant. Maila då oss genast. Följande vill vi att du har med i ditt mail:

Ämnesrad: Ambassadör
Namn
Telefonnummer
Facebook- och/eller instagramprofil
En kort beskrivning om dig. Vem är du, vad är du intresserad av och vad vill du uppnå med dina sociala medier?

Maila till: info@sakligheter.se
När vi fått ditt mail återkommer vi med mer information!
Vi ser gärna att du är 18 år eller äldre för att bli Sakligheter-ambassadör!

Vi ser framemot att få höra från dig!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.